Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az én Múzsám sokat beszél, de jólesik (A Múzsám megszólított 3. része) --- 585. ---

2010.10.07

Az én Múzsám sokat beszél, de jólesik (A Múzsám megszólított 3. része)   --- 585. ---

 

     Attól félek, hogy félbemarad majd A fényképészetben megjelenő Múzsa című szakkönyvem megírása, mivel irodalmi Múzsám valósággal lelkemhez nőtt és ragadt -, s teljességgel leleplez, igaz minden szava való és kijózanítónak hat -, pedig még be sem boroztam, bár úgy rózsásabbnak-rózsaszínűbbnek láthatnám helyzetemet.

     Elmondta még, hogy nincs harmónia életemben, s nem fedezhető fel az összhang, írásaim és cselekedeteim között és az ott rejtőzködő mély szakadékra hívta fel „szíves” figyelmemet.

     Igen e-mail a szíved nincs rendben, ám ezen orvosok aligha segíthetnek.

Micsoda dolog volt az amikor ifjú fényképészként csak válogattál a szebbnél szebb műtermedben megforduló csajok között. Nem lett volna szabad ezen ártatlan nőcskéket éjszakai felvételekre vinned és csábítanod asszisztensekként -, a Várad melletti közeli erdőkbe. Hogy is volt ez? Látom mélyen hallgatsz csak, jóllehet ideje lenne bűnbánatra ébredned -, mintsem végleg elaludnod(!), bűneid miatt. A Kereszt tényével, hogy is nem számoltál?!

    Egész életed érthetetlen rohanás volt, de én ott voltam veled, csak nem láttál -, s eszedbe nem jutott volna, hogy szemeidet szemgyógyító írral kenjed-kezeltessed.

    Én azonban kitartó és állhatatos vagyok, s ha csak egyszer – csupán egyszer(!) – a tiéd lehetnék, hidd el nem adnálak másnak, ugyanakkor az ibolyaszedő trükkjeidnek nem adnék helyet -, mert én egyszerűen ilyen vagyok.

    Megmaradtál futkosó kisgyermeknek, ki az anyja karjaiba sietve rohan -, miközben Múzsádnak megölelése meg késik, és késni is fog -, amíg nem látom bűnbánatodat!  

 

/Folytatás következik!/

      

     --- Köszönöm, hogy elolvastad! ---

 

Parádfürdő – Felső Tündérkert – 2010. okt. 06.

     Baráti Szeretettel: bősze emil miklós. -_-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.