Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minden Terólad szól --- 638. ---

2010.11.27

Kép

Minden Terólad szól --- 638. ---

 

Egy felettébb bizalmatlan ember, az életnek nagy zöldségpiacán -, töltetlen káposztát keresett, kedves feleségének megbízásából.

    Végül is azt hitte, hogy megtalálta a mindenben megfelelő káposztafejet, ám amikor odahaza a felesége elkezdte a káposzta kibontását -, igencsak meglepődtek mindketten, mert egy nyúl ugrott ki a káposztából /-, s nem a feleség kalapjából/.

    Az ebéd végül is nyúlpaprikás lett, töltött káposzta helyett.

    /Veled ez nem történhetne meg, merthogy mielőtt megvásárolnád a káposztát – meglékelteted azt./

    Az ehhez hasonló ügyeket azonban kiemelten kezelik a bíróságok, s a legtöbb esetben meg is történik az azonnali kártérítés -, nyilván majd harmadfokon…

    Csupán azért hoztam elő az iménti meglepő történetet, mivel mintha néked is elszállt volna az önbizalmad -, miután az őszi szél /f/elkapta kalapod, majd vitte-vitte – a végtelen puszta felé.

    És ez nagy baj, mert most ijedten keresed – nemcsak kalapodat -, de engemet is, hogy védelmet nyújtó szárnyaim alá menekülhess.

    Gyámoltalanná lettél, pedig még ott látom benned a régi töltetet -, csak nehogy elküldj most káposztáért, amikor végre ismét véled lehetnék.

    A Rúben patakjainál nem lehetünk határozatlanok, s ha elérkezik a halloween (helovin) -, a hálaadás napi pulykának nagylelkűen megkegyelmezel majd , mivel azt érzed most, hogy minden Terólad szól -, amihez aligha férhet bárkinek kétsége.

 

Budapest – 2010. nov. 26.

    Baráti Szeretettel: bősze emil miklós. -_-

 

--- Köszönöm, hogy elolvastad! ---

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A fényképfelvételen...

(Bősze Emil Miklós, 2010.11.27 12:47)

... Kerepesi temető - Budapest 2010 -_-