Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Most meg ez a Múzsa /Csak Neked: A Múzsám megszólított 2. része/ --- 584. ---

2010.10.06

Most meg ez a Múzsa /Csak Neked: A Múzsám megszólított 2. része/ --- 584. ---

 

     Múzsám miután megszólított elgondolkodtam a bűnbánat tényén, mert hiszen az értem és a velem futó Múzsa nem gondolhat elbukásomra  -, mivel ha arra figyelne csupán, úgy nem lenne egy nyugodt pillanata sem. Így sincs!

     Ám sok mindent mondott még a Múzsám, s csupán néhány gondolatot emelnék ki ebből -, amennyiben megengedi ezt a Kedves Olvasóm.

     Elmondta még, hogy azért nem haladsz a dolgaiddal e-mail, mivel nincs nálad rend – de én nem is állítottam a rend tényét – és ha takarítasz is, minden csak tiri-tarkább lesz, mert nem belülről kezded a rendcsinálást -, amihez pedig sohasem lenne szükség rendőri karhatalomra…

     A Múzsám valamiképpen szobámnak legmélyére láthatott most. (Így engedjen be nőt   szobájába a Kedves /férfi/ Olvasó!)

     Múzsám ezúttal kivételes türelemmel beszélt hozzám, s elmondta még, hogy látta amikor áztam-fáztam életem során -, s olyankor ő lelkemet meleg esővel öntözte, s ezt megerősíthetem -, mert valóban így volt, de ez eddig sejtésem nem volt, hogy ki is lehetett(?) az ösztönző öntözőm.

    Füves legelőkön táncoltam előtted, de te ellőtted inkább a lasznyit -, a labdarúgást választván, pedig soha senki kedvéért /vagy előtt/ nem táncoltam még áttetsző ruhában, s nem is fogok -, és jó ha ezt tudomásul veszed!

     Az Időt akartad megelőzni, az Időt(!), ám nem számoltál személyemmel -, csupán a fény sebességével, ami mint beigazolódott -, kevésnek bizonyult.

     Múzsád voltam mind(v)égig , de gyenge és esendő -, mivel megszerettelek, mit tudom, hogy nem lett volna szabad!

     Folytassam(?), nyilvánvalóan ezt a Múzsám kérdi…

 

/Folytatása következik!/

    

--- Köszönöm, hogy elolvastad! ---

 

Parádfürdő – Felső Tündérkert – 2010. okt. 06.

    Baráti Szeretettel: bősze emil miklós. -_-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.