Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Önismeret/hiányom/ --- 694. ---

2011.04.14

kepker-2011.-marc.-12.-562.jpg

Önismeret/hiányom/ --- 694. ---

 

A bajok azok mindig összehozzák az embereket, s ha szabad őszintén megvallanom -, mindig is vérzett a szívem azokért, akiket egyszer ledobott magáról a ló. Így, vagy úgy.

 

    Egy embernek az élete jó irányba váltott, ám barátai nem hitték el -, mivel arra hivatkozott, hogy ő maga vezeti sorsának ceruzáját.

    Így van ez - hiszen amikor felhő nem -, vagy alig látszik az égboltozaton, ilyenkor hajlamos lehet az egyén és azt gondolhatja, hogy innentől a napsütésé lesz a főszerep, s nem a lángos sütésé.

    A közelmúltban egy nemzetközi közvélemény kutatócsoport sajátos felmérést végzett, melynek befejeztével megállapítást nyert, hogy - aki sikert vet -, az diadalt arat, amivel nem is gondoltam volna.

    Igen könnyen eljutottam mindig az okok meghatározásáig, anélkül azonban, hogy figyelembe vettem volna az okok által kiváltott /lánc/reakciókat.

    Nem /f/árasztom tovább Kedves Olvasómat soraimmal, s bevégzem lassacskán írásomat.

    Lehet, hogy nem kellett volna, de érdeklődtem a sorsnál a holnap forgatókönyve felől, ám nem adta kezembe végzetem ceruzáját -, viszont azért annyit mégis elmondott, hogy életem tele van kuszaságokkal és álcákkal.

    Majd, mint derült égből a villámcsapás – azt ajánlotta -, hogy megtanít lovagolni tulajdon sorsom lován, ami a legtöbb.

 

    A bajok azok mindig összehozzák az embereket, s ha szabad őszintén megvallanom -, mindig is vérzett a szívem azokért, akiket egyszer ledobott magáról - a ló…

    Ha-ló, itt vagy?

 

http://www.bemiklos3.eoldal.hu

 

Mátraballa – 2011. ápr. 12.

    Baráti Szeretettel: bősze emil miklós. -_-

 

Köszönöm, hogy elolvastad! ---

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.